Daimex og Metrotek fusjonerer

Sammen blir vi et av Nordens ledende kompetansemiljøer innen service og kundetilpassede løsninger for buss, tog, T-bane og trikk.

"Fremtidens transport av mennesker og varer vil gjennomgå store omveltninger. Elektrifisering, autonomi og urbanisering er kun noen eksempler på faktorer som vil påvirke våre felles reisevaner og logistikk."

- Kristian Damstuen, Daglig leder

Fra 2021 samler vi kompetansen

Vi slår sammen to spesialistmiljøer for å møte en transportsektor i endring.

Til sammen blir vi et av Nordens ledende kompetansesenter innen service og kundetilpassede løsninger for buss, tog, T-bane og trikk.

Elektrifisering, autonomi og urbanisering er kun noen eksempler på faktorer som vil påvirke våre felles reisevaner og logistikk. Viktigst er likevel klimamålene og innovasjonskraften som trengs for at transportsektoren skal nå dem. Det er i dette bildet vi ser synergiene ved å slå sammen to sterke fagmiljøer.

Sammen skaper vi fremtidens transportsystem.

Avtaler og kundekontakt vil løpe som normalt. Det er i det lange løp endringene vil gjøre seg gjeldende, ved at vi henter ressurser fra et større kompetansemiljø og tilfører merverdi for våre samarbeidspartnere.

Med på veien har vi stolte og dyktige ansatte, solide leverandører og kunder med et viktig samfunnsoppdrag, som hver for seg jobber mot samme mål som Daimex Metrotek: Skape framtidens transportsystem.

Bli med på reisen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta oppdatert informasjon.